Miért a Semilab?

Miért válasszon minket?

Az elérhető legjobb minőségű termékek előállításához a legjobb szakemberekre van szükségünk. Hisszük, hogy sikerünk alapja, hogy kollégáinkat a legkiválóbb szakemberek alkotják. Fontos számunkra, hogy minden munkatársunk a megfelelő hozzáértéssel és elhivatottsággal álljon a feladataihoz.

Karrier lehetőséget, kellemes munkahelyi légkört, kihívást jelentő feladatokat kínálunk. Szívesen fogadjuk akár a pályakezdők, akár a szakmai gyakorlattal rendelkezők jelentkezését, mert hisszük, hogy a Semilab Zrt. kitűnő választás a szakmai fejlődésre. Minden pozíció esetében kiemelt figyelmet fordítunk az új kollégák csapatba történő beintegrálására és a szakmai betanításra. Munkatársaink szívesen megosztják egymással tudásukat, csapatban dolgozunk, figyelünk egymásra!

Bár nagy cég vagyunk, igyekszünk minél több közös programot szervezni, hogy megismerjük egymást és a munkán kívül is értékes időt töltsünk együtt. Évente megrendezésre kerülő főzőversenyünkön és az év végi karácsonyi bulin együtt szórakozunk, de ezeken kívül rendszeresen szervezünk kisebb csoportos csapatépítőket, társas esteket. A Semilab „Túra” keretében pedig lehetőség nyílik minden kolléga számára, hogy megismerje a cég olyan területeit is, amelyekkel napi szinten nem áll kapcsolatban.

Ahol a munkakör jellege ezt megengedi, rugalmas munkaidőben foglalkoztatjuk munkavállalóinkat. Fontosnak tartjuk, hogy kollégáink életritmusuknak megfelelő keretek között dolgozhassanak, így támogatva a munka-magánélet egyensúlyát. A COVID-19 járvány alatt bevezettük a hibrid munkavégzést is. Dolgozóinknak azóta is minden támogatást igyekszünk megadni, amely hozzájárul a hatékony otthoni munkavégzéshez.

Ha szakmai területén fejlődni szeretne, kellemes munkahelyi környezetet és új kihívásokat keres, válasszon minket! Cégünk profiljából adódóan kutatás-fejlesztési, műszaki, gyártási és irodai munka területén is érdekes és változatos feladatokat kínálunk. Tekintse meg állásajánlatainkat!