Gyakornokoknak

Hallgatóknak és pályakezdőknek

Mi elindítjuk a karrieredet!


Szeretnél egy magyar tulajdonban lévő high-tech cégnél dolgozni? Szeretnél a legújabb technológiákkal találkozni?

A Semilab Zrt. a világ vezető mikroelektronikai, napelemipari és kijelző-gyártó cégeinek szállít mérőkészülékeket, amelyeket a gyártási folyamat ellenőrzésére és kutatás-fejlesztésre használnak, és amelyek a jövő technológiáit alkalmazzák. A berendezéseket Budapesten fejlesztjük és gyártjuk, ahol saját szakembergárdánk felügyeli a termék teljes életútját, az ötlettől a tervezésen és gyártáson át a felhasználók támogatásáig.

A Semilab mindig szívesen fogad főiskolai vagy egyetemi hallgatókat vagy pályakezdőket, akik a tanultak mellé szeretnének gyakorlati tapasztalatot szerezni a szakterületükön. Vállalatunknál egyedülálló technológiákkal és speciális szaktudással találkozhatsz, számos munkafolyamatba és projektbe nyerhetsz betekintést, kölcsönös elégedettség esetén pedig állandó pozíciót kaphatsz.

Programjaink

Kötelező vagy önkéntes szakmai gyakorlat

Cégünk folyamatosan fogad hallgatókat szakmai gyakorlatra. Ha villamosmérnöki, gépészmérnöki, mechatronikai, fizikus vagy szoftveres területen tanulsz, várjuk a jelentkezésedet! A szakmai önéletrajz mellett a kísérőlevélben jelezd, hogy mikor és mennyi időre jönnél, és hogy mi érdekel igazán az adott szakterületen. 

Diploma program

Nem tudod még, hogy miből írd a szakdolgozatodat? Segítünk! Ha egy általunk kiírt témát választasz, egy tapasztalt kollégánk segít neked külső témavezetőként. A témákat és a programban részt vevő intézmények listájáért keresd bizalommal a HR munkatársainkat.

Diákmunka program

Szeretnél a tanulmányaid mellett némi jövedelmet szerezni? Ha szívesen végzel különösebb szakismeretet nem igénylő feladatokat, akkor jelentkezz hozzánk!