Kiválasztási folyamatunk

HOGYAN TUD JELENTKEZNI?

Karrierportálunkon számos szakterületen kínálunk nyitott pozíciókat. Ha aktuális állásajánlataink között megtalálja az érdeklődésének leginkább megfelelőt, kattintson a „Jelentkezés” gombra, és töltse fel önéletrajzát. Egy rövid regisztrációs adatlap kitöltésére van szükséges, mely 3-5 percet vesz igénybe. Az önéletrajzból a rendszer automatikusan kitölti az adatait a jelentkezési mezőkben, így azokat csak ellenőrizni kell. A regisztráció biztonsági okokból – a megadott email címre küldött érvényesítő linkre kattintással véglegesíthető.

Kiválasztási folyamatunk

1

Aktuális állásajánlatainkat az „Állások” menüpont alatt találja. Válassza ki az érdeklődési köréhez tartozót, és pár kattintással küldje el jelentkezését. A jelentkezés regisztrációhoz kötött, viszont Facebook,  Linkedin vagy akár Google profillal is regisztrálhat. A beérkező pályázatok közül szakmai vezetőink segítségével kiválasztjuk azokat a jelentkezőket, akikkel tovább tudunk haladni a kiválasztásban.

3

A kiválasztott pályázókkal először egy 20-25 perces telefonos HR interjú során egyeztetjük a pozíció részleteit, és válaszolunk minden felmerülő kérdésre.

4

A szakmai interjúkra ezt követően kerülhet sor. Általában egy, legfeljebb két körös interjút tartunk, amelyek során a pályázók egy átfogó szakmai beszélgetésre, egyes pozíciók esetében szakmai teszten való részvételre számíthatnak.

5

Döntést követően a kiválasztott jelöltet telefonon és e-mailben értesítjük, és visszajelzünk a többi jelentkezőnek is a kiválasztás eredményéről.

Van egy javaslatunk!

Ha most nem talált a profiljába illő álláslehetőséget, de cégünk felkeltette az érdeklődését, jelentkezzen adatbázisunkba! A regisztráció során van lehetőség kiválasztani, hogy milyen típusú munkakörök érdeklik, és kérheti, hogy hírlevélben értesítsük, amennyiben az Ön profiljába illó pályázati lehetőség nyílik cégünknél.